Eenvoudige entrecote

Zin in een Eenvoudige entrecote recept die gemakkelijk en snel te maken is? Geen zorgen wij leggen het u hier dit heerlijke recept stapsgewijs uit!
  1. Tijm is een aromatisch, aards kruid met kleine, grijsgroene bladeren

  2. Rozemarijn is een overblijvend kruid en behoort tot de muntfamilie. Het is ongelooflijk geurig, met naaldachtige bladeren en bloemen die wit, roze, blauw of paars kunnen zijn.

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

eenvoudige entrecote

Bereidingswijze:

  1. Haal de steaks ongeveer 30 minuten voordat je gaat koken uit de koelkast, zodat ze dichter bij kamertemperatuur komen. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en breng op smaak met peper en zout. Neem een ​​koekenpan met dikke bodem waar beide steaks comfortabel in passen, voeg de olie toe en verhit op een hoog vuur.

  2. Als de olie glinstert, zet je het vuur laag tot middelhoog en voeg je de boter toe. Zodra het sissend is, leg je de steaks voorzichtig in de pan en stop je de knoflook en kruiden aan de zijkanten.

  3. draai de steaks met een tang om de 30 seconden tot 1 minuut totdat ze een mooie bruine korst krijgen. Als een grove richtlijn: elke steak duurt in totaal 3 minuten voor rare, 4-5 minuten in totaal voor medium en 7-8 minuten voor doorbakken. Als je een digitale kookthermometer hebt, moet het midden van de biefstuk 50C zijn voor rare, 60C voor medium en 70C voor doorbakken.


Meer recepten

Steak sandwich
Steak sandwich
Meer Informatie
eenvoudige entrecote
Eenvoudige entrecote
Meer Informatie
entrecote met knoflookboter
Entrecote met knoflookboter
Meer Informatie
steak bites
Steak bites
Meer Informatie

Social Media